Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 30χρονου κατηγορούμενου για σπείρα απατεώνων
[Newsbeast]: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 30χρονου κατηγορούμενου για σπείρα απατεώνων

[Newsbeast]: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 30χρονου κατηγορούμενου για σπείρα απατεώνων

Σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρείται ο αρχηγός του κυκλώματος που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία αλλά και τις φωτογραφίες του 30χρονου που κατηγορείται ότι εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες τα τα στοιχεία του 30χρονου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 25-12-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση, τη διευκόλυνση της διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες περιπτώσεις, καθώς και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό των προαναφερόμενων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πώς εξαπατούσε ηλικιωμένους

Πριν από λίγες μέρες, συνελήφθη στις Αχαρνές ο 30χρονος, που, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν αρχηγικό μέλος σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους. Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 26 περιπτώσεις εξαπάτησης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία , το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου, στο πλαίσιο διενέργειας έρευνας για τον εντοπισμό και την σύλληψη μελών σπείρας, που εξαπατούσαν ηλικιωμένους τόσο στην περιοχή της Ραφήνας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντόπισαν τον 30χρονο σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στις Αχαρνές, ο οποίος αντιστάθηκε και προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!