Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Σταύρος Ψυχάρης, ο συντάκτης που έγινε ηγεμόνας στο δημοσιογραφικό «Βυζάντιο» λίγο πριν την πτώση
[Newsbeast]: Σταύρος Ψυχάρης, ο συντάκτης που έγινε ηγεμόνας στο δημοσιογραφικό «Βυζάντιο» λίγο πριν την πτώση

[Newsbeast]: Σταύρος Ψυχάρης, ο συντάκτης που έγινε ηγεμόνας στο δημοσιογραφικό «Βυζάντιο» λίγο πριν την πτώση

Η κομμουνιστική οικογένεια, οι ισχυρές κουμπαριές, η άνοδος και η πτώση ενός ισχυρού άνδρα των media της Ελλάδας

Πρόσωπο των ημερών και των τελευταίων 50 χρόνων, ο Σταύρος Ψυχάρης, το πανίσχυρο (τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα) αφεντικό του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη απασχολεί και θα απασχολήσει για όσο καιρό διαρκεί η κρίση στον ΔΟΛ.

Το Συγκρότημα δεν πάει καλά. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τις διαδικασίες πτώχευσης του ομίλου.

Οι πιστώτριες τράπεζες έχουν εκκινήσει τις διαδικασίες πτώχευσης και ο Σταύρος Ψυχάρης θα θεωρηθεί αποχωρών μέτοχος.

Η αδυναμία του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, να καταβάλει ποσό περίπου 9,5 εκατ. ευρώ που είναι οι εξαμηνιαίοι τόκοι για τις δανειακές του υποχρεώσεις, άνοιξε το δρόμο στις τράπεζες να καταγγείλουν τα δάνεια αυτά.

Όλα δείχνουν ότι ένας ιστορικός κύκλος που σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας κλείνει. Το Συγκρότημα βαδίζει προς την πτώχευση και ο άνθρωπος που κίνησε πολλές φορές τα τελευταία 30 χρόνια τα νήματα, παρασκηνιακά, βλέπει τον όμιλό του να καταρρέει. Ο ίδιος εμφανίζεται αδύναμος αυτόν τον καιρό και μέσα από τα άρθρα του δίνει το δικό του στίγμα.

«Οι “επαναστάσεις” που “εν ονόµατι” της σωτηρίας τους Εθνους καταλύουν το πολίτευµα έχουν βέβαια κοινή µοίρα, τον θάνατο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!