Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Σταθάκης: Είμαστε μια κυβέρνηση που διατηρούμε ένα ισχυρό ηθικό πλεονέκτημα
[Newsbeast]: Σταθάκης: Είμαστε μια κυβέρνηση που διατηρούμε ένα ισχυρό ηθικό πλεονέκτημα

[Newsbeast]: Σταθάκης: Είμαστε μια κυβέρνηση που διατηρούμε ένα ισχυρό ηθικό πλεονέκτημα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο υπερασπίζεται σθεναρά το 40ωρο, αλλά έκανε μεγάλες αλλαγές τα προηγούμενα χρόνια»

«Πολύ ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Το είπαμε, το ξαναείπαμε, έχει και τα όρια του. Δεν μπορεί αυτό να είναι το πολιτικό θέμα συζήτησης», επισήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης , απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN».

«Δεν μπορεί», πρόσθεσε ο υπουργός, «να είναι το πολιτικό θέμα συζήτησης. Είμαστε μια κυβέρνηση που διατηρούμε ένα ισχυρό ηθικό πλεονέκτημα. Είναι σαφές το ηθικό μας στίγμα, δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ και θα το διατηρήσουμε έτσι. Οι Έλληνες πολίτες δεν ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα. Ήταν μία επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Υπάρχει η αίσθηση της υπερβολής. Πάμε τώρα να συζητήσουμε τα σοβαρά». Σημείωσε, δε, ότι κατά το παρελθόν δεν αποτελούσε καν πολιτικό θέμα το πού και πώς κάνουν διακοπές οι πρωθυπουργοί.

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές , ο υπουργός υπογράμμισε ότι είναι αυτοδύναμες και σημαντικές από μόνες τους καθώς αφορούν μια κρίσιμη περίοδο για την Ευρώπη. «Οι ευρωεκλογές είναι ένας ισχυρός δείκτης για τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες πολίτες θα τοποθετηθούν σ΄ ένα πολύ μείζον θέμα για την κατάσταση στην Ευρώπη και τις προοπτικές της στο μέλλον», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!