Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Στα δικαστήρια η οικογένεια Παντελίδη για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»
[Newsbeast]: Στα δικαστήρια η οικογένεια Παντελίδη για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»

[Newsbeast]: Στα δικαστήρια η οικογένεια Παντελίδη για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»

Η διαμάχη με τον δημιουργό Σπύρο Μαγδάλη

Ένα ακόμη επεισόδιο στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη και του δημιουργού Σπύρου Μαγδάλη για την πατρότητα του τραγουδιού με τίτλο «Απομακρυνθήκαμε» παίχτηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία συζητήθηκαν σήμερα, ζητώντας μεταξύ άλλων να κατέβει από την πλατφόρμα του YouTube η εκτέλεση της συγκεκριμένης μπαλάντας από τον Σπύρο Μαγδάλη.

«Το συγεκριμένο τραγούδι μας ειδοποίησαν το Γενάρη του 2019 ότι ο κ. Μαγδάλης με το ψευδώνυμο Μάκρης το έχει ανεβάσει σε ιστότοπο με πληρωμή, με πρόσωπο μισό δικό του και μισό του γιου μου. Το τραγούδι το γνώριζα και το έχω με τη φωνή του Παντελή. Το τραγούδι το έχω δει αν τη γενέσει του. Το έφτιαξε την καθαρή Δευτέρα του 2015. Στο σπίτι του Παντελή ήταν. Τον έχει τραβήξει και φίλος με το κινητό του. Μετά το θάνατο του κάποιος το ανέβασε στο Facebook. Το ρεφρέν μόνο εκεί. Αλλά το τραγούδι εγώ το έχω όλο. Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό για μένα ξέρετε» εξήγησε καταθέτοντας στο δικαστήριο η Αθηνά Παντελίδη.

Ο Σπύρος Μαγδάλης, από την πλευρά του υποστήριξε ότι έγραψε το τραγούδι τον Οκτώβριο του 2014.

«Έγραψα το τραγούδι και έχω περασμένο σε σκληρό δίσκο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!