Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Στα δικαστήρια ο Γιώργος Λιάγκας
[Newsbeast]: Στα δικαστήρια ο Γιώργος Λιάγκας

[Newsbeast]: Στα δικαστήρια ο Γιώργος Λιάγκας

Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση που έχασε 300.000 ευρώ

Μετά τον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμη επώδυνο θέμα που στάθηκε αιτία να χάσει πολλά χρήματα και να βρεθεί κοντά στην οικονομική καταστροφή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo το αστικό δικαστήριο αρχίζει την Πέμπτη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ζητά αποζημίωση για τη σοβαρή οικονομική ζημιά που υπέστη, αλλά και αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, σε συνεντεύξεις που έχει δώσει παλαιότερα, πέρασε μεγάλες οικονομικές περιπέτειες στο παρελθόν και έχασε πολλά χρήματα.

«Πρόκειται για μία περίπτωση που έχει βαθιά χαρακτηριστικά κακουργηματικής, ποινικής, απάτης και πλαστογραφίας», είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως είπε ο δικηγόρος, φιλικό πρόσωπο του παρουσιαστή, το οποίο γνωρίζει από την γενέτειρά του, την Λάρισα, τον πλησίασε και του είπε ότι εργάζεται για χρηματιστηριακή εταιρεία, ενώ προσφέρθηκε να τον φέρει σε επαφή μαζί της, προκειμένου να προβεί σε επενδύσεις.

Πράγματι, ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας και γνώρισε το προσωπικό της, ενώ πείστηκε να δώσει τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει εδώ και χρόνια, τα οποία, υποτίθεται, ότι θα επενδύονταν σε ομόλογα του γερμανικού Δημοσίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!