Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για τη διακίνηση 150.000 πακέτων με λαθραία τσιγάρα
[Newsbeast]: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για τη διακίνηση 150.000 πακέτων με λαθραία τσιγάρα

[Newsbeast]: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για τη διακίνηση 150.000 πακέτων με λαθραία τσιγάρα

Οι διαφυγόντες δασμοί υπερβαίνουν το ποσό των 500.000 ευρώ

Μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής σπείρα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στη Γλυφάδα και στον Άγιο Δημήτριο, τρεις Έλληνες, ηλικίας 34, 35 και 62 ετών. Η αστυνομία εκτιμά ότι η οργάνωση διακίνησε κατά το τελευταίο τρίμηνο περισσότερα από 150.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, με τους διαφυγόντες δασμούς να υπερβαίνουν το ποσό των 500.000 ευρώ.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συγκρότησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και εξάρθρωση της οργάνωσης, ενώ ο 35χρονος εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο, κοντά στη λαϊκή αγορά της Γλυφάδας, να κατέχει με σκοπό την πώληση εντός του αυτοκινήτου του, μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων και συνελήφθη.

Παράλληλα, άλλο κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τον 34χρονο στον Άγιο Δημήτριο να βγαίνει από το σπίτι του και να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων. Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Όσον αφορά στον 62χρονο συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να απομακρυνθεί από την ίδια οικία, επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο. Ύστερα από έρευνα στο αυτοκίνητο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο, σε διάφορα αποθηκευτικά σκεύη, το χρηματικό ποσό των 261.500 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!