Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Σπίρτζης για ευρωεκλογές 2019: Τα μέτρα για την μεσαία τάξη δεν έγιναν κατανοητά
[Newsbeast]: Σπίρτζης για ευρωεκλογές 2019: Τα μέτρα για την μεσαία τάξη δεν έγιναν κατανοητά

[Newsbeast]: Σπίρτζης για ευρωεκλογές 2019: Τα μέτρα για την μεσαία τάξη δεν έγιναν κατανοητά

Πώς εξήγησε ο υπουργός την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Αλαζονεία καταλόγισε στη ΝΔ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, σε σχέση με τη στάση της για την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και μάλιστα, όπως είπε, πριν ακόμη αποφανθεί ο ελληνικός λαός για την επόμενη κυβέρνηση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» της ΕΡΤ, ο κ. Σπίρτζης αναρωτήθηκε αν ο πρωθυπουργός επέλεγε να μην προσφύγει στις κάλπες τον Ιούλιο, αλλά τον Οκτώβριο, ποια θα ήταν η στάση της ΝΔ στο θέμα.

Σημείωσε, ακόμα, ότι αφενός καταγράφηκε συναίνεση στη Διάσκεψη των Προέδρων και αφετέρου ότι υπάρχει σχετικός νόμος, ο οποίος προβλέπει τον τρόπο με τον οποίο μια κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει στην τοποθέτηση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης.

Σχετικά με τα αίτια της εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019 , ο κ. Σπίρτζης απάντησε ότι οφείλεται στη διαχείριση μνημονιακών πολιτικών επί τέσσερα χρόνια, τις οποίες επιπροσθέτως το κυβερνών κόμμα δεν πίστευε.

Όπως είπε, τα μνημόνια στα οποία έβαλε τη χώρα ο παλαιοκομματισμός, επιβάρυναν τη μεσαία τάξη και οδήγησαν την κυβέρνηση σε μεγάλη φθορά. Κατά συνέπεια, όπως επισήμανε ο υπουργός, είναι λογικό η μεσαία τάξη να στείλει το μήνυμά της στην κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια από μέρους της να προστατευτούν οι πιο αδύναμοι και παρά την προσπάθεια, μετά την έξοδο από το μνημόνιο, να καθορίσει την οικονομική και κοινωνική της πολιτική, έστω και με καθυστέρηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!