Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Τα social media «περιέλαβαν» τον γιο του Μπολσονάρου μετά το άστοχο σχόλιό του για την Αργεντινή
[Newsbeast]: Τα social media «περιέλαβαν» τον γιο του Μπολσονάρου μετά το άστοχο σχόλιό του για την Αργεντινή

[Newsbeast]: Τα social media «περιέλαβαν» τον γιο του Μπολσονάρου μετά το άστοχο σχόλιό του για την Αργεντινή

Η νίκη του περονιστή Φερνάντο Αλβάρες έχει εξοργίσει την προεδρική οικογένεια της Βραζιλίας

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου η οικογένεια Μπολσονάρου στη Βραζιλία πρέπει να την πέρασε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στην Αργεντινή και προσπαθώντας να «χωνέψει» τη νίκη του περονιστή Αλβέρτο Φερνάντες.

Μετά τον πρόεδρο Ζαΐχ Μπολσονάρου , επιστήθιο φίλο του απερχόμενου νεοφιλελεύθερου προέδρου Μαουρίσιο Μάκρι, ο οποίος δήλωσε πως δεν πρόκειται να συγχαρεί τον νεοεκλεγέντα, σειρά είχε ο γιος του Εντουάρντου Μπολσονάρου, ο οποίος έγινε περίγελος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νεαρός Μπολσονάρου, επίσης βουλευτής με το κόμμα του PSC, εξοργισμένος από την νίκη του Φερνάντες επέκρινε τον λαό της Αργεντινής για την επιλογή του και έκανε μία σύγκριση μεταξύ της υποτίμησης των νομισμάτων των δύο χωρών. Μόνο που έκανε μία γκάφα, που δεν έμεινε ατιμώρητη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

«Για όποιον παραπονιέται πως η ισοτιμία του δολαρίου είναι 4 ρεάις στη Βραζιλία, ας φανταστεί την Αργεντινή που η ισοτιμία του είναι 60 πέσος», έγραψε στο Twitter του ο Εντουάρντου Μπολσονάρου, προκαλώντας αμέσως κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και αυτό γιατί εάν το πέσος της Αργεντινής μετατραπεί σε ρεάις είναι μόλις 0,067. Δηλαδή, στους υπολογισμούς τα 60 πέσος είναι ισοδύναμα με 4 ρεάις, που σημαίνει ότι η ισοτιμία πέσος και ρεάλ είναι ισοδύναμη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!