Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Οι «σκλάβες του σεξ» από τη Βόρεια Κορέα που πωλούνται στην Κίνα
[Newsbeast]: Οι «σκλάβες του σεξ» από τη Βόρεια Κορέα που πωλούνται στην Κίνα

[Newsbeast]: Οι «σκλάβες του σεξ» από τη Βόρεια Κορέα που πωλούνται στην Κίνα

«Η καταδίκη δεν είναι αρκετή. Μόνο οι πράξεις μπορούν να εξαλείψουν το σεξουαλικό εμπόριο»

Χιλιάδες γυναίκες από τη Βόρεια Κορέα διακινούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση στην Κίνα, όπου είτε πωλούνται ως σύζυγοι σε Κινέζους είτε εξαναγκάζονται, παρά τη θέλησή τους, σε πορνεία ή ακόμα και ζωντανή μετάδοση σεξουαλικών πράξεων μέσω του διαδικτύου, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την «Πρωτοβουλία για το μέλλον της Κορέας» (KFI), η οποία εδρεύει στο Λονδίνο, περιλαμβάνει συγκλονιστικές αναφορές για κορίτσια ηλικίας μόλις 12 ετών που έχουν βιαστεί και για γυναίκες αναγκάζονται να συμμετέχουν για ημέρες σε κυβερνοσέξ χωρίς φαγητό.

Παρόλο που οι γυναίκες που προσπαθούν να διαφύγουν (σ.σ. από την Βόρεια Κορέα) ήταν πάντοτε στόχος των διακινητών, το πρόβλημα έχει οξυνθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω του γεγονότος ότι, σύμφωνα με τις εκθέσεις, υπάρχει αυξημένη ζήτηση στην Κίνα.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Δεν υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των Βορειοκορεατών που εγκαταλείπουν τη χώρα και εγκαθίστανται σε κάποια άλλη, εκτός της Νότιας Κορέας. Ομάδες υποστήριξης αναφέρουν ότι δεκάδες χιλιάδες Βορειοκορεάτες ζουν στην Κίνα ως πρόσφυγες, σύμφωνα με έκθεση των Ηνωμένων Εθνών του 2014. Το KFI ισχυρίζεται ότι ο αριθμός μπορεί να φθάνει και τις 200.000, όπως αναφέρει το CNN.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!