Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι φτωχός ο σημερινός κόσμος, αλλά άνισος και άδικος
[Newsbeast]: ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι φτωχός ο σημερινός κόσμος, αλλά άνισος και άδικος

[Newsbeast]: ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι φτωχός ο σημερινός κόσμος, αλλά άνισος και άδικος

Ανακοίνωση από Κουμουνδούρου για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας

«Ως Αριστερά θεωρούμε ότι δεν είναι φτωχός ο σημερινός κόσμος, αλλά άνισος και άδικος και γι’ αυτό εξαπλώνεται αντί να μειώνεται η φτώχεια» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την «Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας».

«Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού έχει φτωχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια της νεοφιλελεύθερης σκληρής λιτότητας, την οποία και θέλουμε να τερματίσουμε το ταχύτερο δυνατό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σ’ όλη την Ευρώπη» σημειώνει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι «ένας από τους μεγάλους στόχους που τέθηκε από το δεύτερο Συνέδριό μας είναι η οικοδόμηση του ευρύτερου δυνατού μετώπου αντι-λιτότητας στο επίπεδο της ΕΕ και στο μέτωπο αυτό έχουν θέση όχι μόνο οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς, αλλά και άλλες αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις».

«Η σημερινή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει κάνει πολλά για την αντιμετώπιση της φτώχειας στη χώρα μας. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος νόμος που εισηγήθηκε η κυβέρνηση μετά το Γενάρη του 2015, ήταν για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ενώ στη συνέχεια αναπτύχθηκαν σημαντικές πρωτοβουλίες και από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» προσθέτει η ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!