Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Συνεργασία της CQS με τον ΟΠΑΠ, για την εξυπηρέτηση πελατών
[Newsbeast]: Συνεργασία της CQS με τον ΟΠΑΠ, για την εξυπηρέτηση πελατών

[Newsbeast]: Συνεργασία της CQS με τον ΟΠΑΠ, για την εξυπηρέτηση πελατών

Με στόχο την ενδυνάμωση της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης σε 24ωρη βάση

H CQS, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, ανέλαβε την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ αφορά στη διαχείριση της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πελατών του τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο δικτύου των πρακτορείων του, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος της συνεργασίας είναι η ενδυνάμωση της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των παικτών και των συνεργατών του ΟΠΑΠ σε 24ωρη βάση, μέσω μιας υπηρεσίας που θα ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες υποστήριξης και τον κεντρικό προσανατολισμό της εταιρείας για παροχή άριστων υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Υπό αυτό το πρίσμα, σχεδιάστηκε από την CQS ένα νέο μοντέλο εξυπηρέτησης, το οποίο ενσωματώνει όλα τα στοιχεία ανάπτυξης των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ που προσφέρονται στους πελάτες του και έχει ως κεντρικό στοιχείο την αμεσότητα και την ευελιξία.

Ο CEO της CQS, Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας, ο CEO της CQS, Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου, σημείωσε «Συνεργαζόμαστε με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, της οποίας η ίδια η λειτουργία είναι προσηλωμένη στην άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και του δικτύου της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!