Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Συνεργασία Κουντουρά-Καμίνη για την τουριστική προώθηση της Αθήνας
[Newsbeast]: Συνεργασία Κουντουρά-Καμίνη για την τουριστική προώθηση της Αθήνας

[Newsbeast]: Συνεργασία Κουντουρά-Καμίνη για την τουριστική προώθηση της Αθήνας

Στόχος είναι η ενδυνάμωση της εικόνας της πόλης 365 μέρες τον χρόνο

Στην ενίσχυση της συνεργασίας υπουργείου και δήμου για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας και την προβολή και προώθηση του προορισμού στο εξωτερικό συμφώνησαν, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου, συμμετείχαν η πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, ΕΑΤΑ, Μαρία Λογοθέτη και ο διευθύνων σύμβουλος, Αλέξης Γαληνός.

Η κ. Κουντουρά ενημέρωσε τον κ. Καμίνη και τη διοίκηση της ΕΑΤΑ για την ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2016 και για τη δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα. Επίσης, συζητήθηκαν οι θετικές προοπτικές για το 2017, σε εφαρμογή των στρατηγικών κατευθύνσεων της εθνικής τουριστικής πολιτικής, και η ανάληψη κοινών δράσεων σε αυτήν την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει καθιερώσει το υπουργείο με τις περιφέρειες και την τοπική αυτοδιοίκηση, η κ. Κουντουρά συζήτησε με τον κ. Καμίνη για τη συνεργασία στην ενιαία προβολή του τουριστικού προορισμού στις αγορές-στόχους μέσα από τον κεντρικό συντονισμό του υπουργείου και με την από κοινού υλοποίηση και στήριξη προωθητικών δράσεων στο εξωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!