Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τις τουρκικές προκλήσεις ζητά ο Βελόπουλος
[Newsbeast]: Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τις τουρκικές προκλήσεις ζητά ο Βελόπουλος

[Newsbeast]: Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τις τουρκικές προκλήσεις ζητά ο Βελόπουλος

«Φοβάμαι ότι τις επόμενες μέρες τα πράγματα θα κλιμακωθούν»

Την εκτίμηση ότι τις επόμενες μέρες θα κλιμακωθούν οι τουρκικές προκλήσεις έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος , ζητώντας ταυτόχρονα τη σύγκληση των πολιτικών αρχηγών και χαρακτηρίζοντας έγκλημα η Ελλάδα να συμφωνήσει με την Τουρκία και να προσφύγει στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ.

«Φοβάμαι ότι τις επόμενες μέρες τα πράγματα θα κλιμακωθούν. Πείτε στον πρωθυπουργό να μην μιλά πολύ και να κάνει σύγκληση των πολιτικών αρχηγών διότι η Τουρκία δεν μιλά αλλά διεκδικεί. Δεν θέλω να πάει στη Χάγη. Θα είναι έγκλημα. Συμφωνώ με τον κ. Σαμαρά. Είναι σαν να αυτοκτονεί η Ελλάδα. Αν θέλει να πάει, πρώτα πρέπει να συνεδριάσει το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να θέσουμε 5 βασικά εθνικά ζητήματα. Τα διαπραγματευτικά μας χαρτιά δεν τα χαρίζουμε την ώρα που η Τουρκία εντείνει τις προκλήσεις. Διαφορετικά είναι σαν να αυτοκτονείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος στη Βουλή.

Αφορμή ήταν η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης και τη σύνδεση της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων με την αξιολόγηση, το οποίο ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε πρόχειρο και έκανε λόγο για «10 εντολές Κεραμέως».

«Κάντε Επανελλήνιση. Εμείς θέλουμε ένα σχολείο που θα βγάζει ενεργούς πολίτες και παιδιά με αγωγή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!