Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Τα συλλυπητήρια του υπουργείου Εξωτερικών για τον Γιάννη Καψή
[Newsbeast]: Τα συλλυπητήρια του υπουργείου Εξωτερικών για τον Γιάννη Καψή

[Newsbeast]: Τα συλλυπητήρια του υπουργείου Εξωτερικών για τον Γιάννη Καψή

«Υπηρέτησε την Ελλάδα με ήθος και υπευθυνότητα»

Τα δικά του συλλυπητήρια εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών για την απώλεια του Γιάννη Καψή, του οποίου η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Γιάννη Καψή, του ευπατρίδη πολιτικού, ο οποίος καθ’ όλο το δημόσιο βίο του υπηρέτησε την Ελλάδα με ήθος και υπευθυνότητα, θέτοντας το εθνικό συμφέρον και την αγάπη του για την Πατρίδα υπεράνω όλων.

Η πολιτική διαδρομή του έγκριτου δημοσιογράφου και πολυγραφότατου συγγραφέα, Γιάννη Καψή, χαρακτηρίστηκε από τους αγώνες του ενάντια στη δικτατορία των συνταγματαρχών και την ουσιαστική συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα, η οποία θα μείνει στη μνήμη όλων και ιδιαίτερα αυτών που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά και να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, στο οποίο διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός και Υφυπουργός ο Γιάννης Καψής, απευθύνουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του» αναφέρει συγκεκριμένα.

Να θυμίσουμε πως η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στο Α΄νεκροταφείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!