Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Η συλλεκτική φιάλη που θυμίζει πολύτιμο πετράδι
[Newsbeast]: Η συλλεκτική φιάλη που θυμίζει πολύτιμο πετράδι

[Newsbeast]: Η συλλεκτική φιάλη που θυμίζει πολύτιμο πετράδι

Μια σειρά από ακανόνιστα πρίσματα αιχμαλωτίζουν το φως με μοναδικούς τρόπους

Η Absolut παρουσιάζει τη νέα της συλλεκτική φιάλη, Absolut Facet. Σε εντυπωσιακή μπλε απόχρωση με ασύμμετρο design, σχεδιασμένο έτσι ώστε να μοιάζει με πολύτιμο πετράδι, δημιουργώντας μια σειρά από ακανόνιστα πρίσματα, που αιχμαλωτίζουν το φως με μοναδικούς τρόπους, συμβολίζει τις διαφορετικές κατευθύνσεις που μπορούν να μας μεταφέρουν οι #AbsolutNights, δίνοντας απροσδόκητη τροπή στο βράδυ μας.

Η αισθητική της φιάλης μας ταξιδεύει στις αυθόρμητες στιγμές μαγείας της νυχτερινής ζωής, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι καλύτερες νύχτες συμβαίνουν απροσδόκητα!

Μετά την περσινή επιτυχία της διάθεσης της συλλεκτικής φιάλης Absolut Electrik, σε μπλε μεταλλικό και ασημί χρώμα, η Absolut Facet συνεχίζει την παράδοση του brand που κάθε χρόνο δημιουργεί νέες μοναδικές συλλεκτικές φιάλες. Στις προηγούμενες συλλεκτικές φιάλες περιλαμβάνονται οι πλέον επιτυχημένες Absolut Warhol, στην οποία απεικονίζεται επιδέξια ο original πίνακας της Absolut του Andy Warhol, και  Absolut Unique για την οποία σχεδιάστηκαν τέσσερα εκατομμύρια μοναδικές φιάλες.

Expect the unexpected

«Με τη νέα συλλεκτική φιάλη Absolut Facet, θέλουμε να γιορτάσουμε το “απρόσμενο” και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να είναι ανοιχτοί στους διαφορετικούς προορισμούς που μπορεί να τους ταξιδέψει μία νύχτα. Πιστεύουμε ότι οι καλύτερες βραδιές είναι αυτές που συμβαίνουν απροσδόκητα-απρογραμμάτιστα και αυθόρμητα. Για να το αποδείξουμε αυτό, η τελευταία μας εκστρατεία, η #AbsolutNights έχει επίσης ως στόχο να εμπνεύσει τους ανθρώπους να γιορτάσουν τον αυθορμητισμό αλλά και τις σχέσεις που μπορεί να γεννηθούν στην πορεία», λέει η Gaia Gilardini, Global Communications Director της Absolut.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!