Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Newsbeast]: Συγκινεί το ευχαριστώ μιας ελεφαντίνας στους διασώστες του μικρού της
[Newsbeast]: Συγκινεί το ευχαριστώ μιας ελεφαντίνας στους διασώστες του μικρού της

[Newsbeast]: Συγκινεί το ευχαριστώ μιας ελεφαντίνας στους διασώστες του μικρού της

Το ελεφαντάκι είχε πέσει σε χαντάκι – Δείτε το βίντεο

Viral έχει γίνει στο Twitter το βίντεο που δείχνει τη διάσωση ενός μικρού ελέφαντα που είχε πέσει σε ένα χαντάκι στην Ινδία.

Στο βίντεο, που έχει προβληθεί σχεδόν 31.000 φορές, φαίνεται το μικρό να προσπαθεί να βγει από την τρύπα, όμως γλιστράει και πέφτει συνεχώς μέσα. Τότε επεμβαίνουν οι διασώστες και με ένα εκσκαφέα σχηματίζουν το μονοπάτι προς την ελευθερία του μικρού ζώου.

Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι τόσο η επιχείρηση διάσωσης όσο το «ευχαριστώ» της ελεφαντίνας, η οποία, ενώ φεύγει από το σημείο, σταματάει και κοιτάει πίσω για να ευχαριστήσει τους διασώστες της, σύμφωνα με το indiatoday.in.

Το βίντεο δημοσίευσε ο επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης Parveen Kaswan, ο οποίος επισήμανε ότι μια τέτοια συμπεριφορά στους ελέφαντες είναι τυπική.

«Το καλύτερο που μπορείτε να δείτε σήμερα. Ένας ελέφαντας έπεσε από χαντάκι και σώθηκε. Και δείτε πώς η μαμά του σταματάει και ευχαριστεί τους ανθρώπους. Αυτή είναι τυπική συμπεριφορά, οι ελέφαντες πρώτα προσπαθούν μόνοι τους και μετά αφήνουν χώρο στους ανθρώπους να βοηθήσουν» έγραψε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!