Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ανακοινώνουν την τελετή του 5ου ετήσιου γκαλά
[Newsbeast]: Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ανακοινώνουν την τελετή του 5ου ετήσιου γκαλά

[Newsbeast]: Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ανακοινώνουν την τελετή του 5ου ετήσιου γκαλά

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου

Σε συνέχεια της τελετής του 4ου επίσημου γκαλά το 2016, τα Seven Stars Luxury Hospitality and Life style Awards (SSLHLA) ανακοινώνουν σήμερα την τελετή του 5ου ετησίου γκαλά, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ecali Club στην Αθήνα.

Το Ecali Club, γνωστό για το κύρος και την αίγλη του, είναι ένα Members only club στην Εκάλη το οποίο φημίζεται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει διαχρονικά στα μέλη του.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και θα φιλοξενήσει τους νικητές του Signum Virtutis, στους οποίους θα απονεμηθεί η σφραγίδα αριστείας από τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards.

Ο κ. Γιάννης Γεωργακάκης,CEO  του Ecali Club, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι,  για την έναρξη της συνεργασίας με τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards και που θα έχουμε την ξεχωριστή τιμή να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας την μοναδική αυτή εκδήλωση διεθνών προδιαγραφών.

Έχουμε πολυετή γνώση και εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών εστίασης σε διακεκριμένο πελατολόγιο.

Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους νικητές από όλο τον κόσμο καθώς επίσης τους εταιρικούς συνεργάτες και τα Μέλη μας στις 23 Σεπτεμβρίου για να τους προσφέρουμε μία θεαματική και αξέχαστη βραδιά».

Ο Khalil El-Mouelhy, πρόεδρος και ιδρυτής του SSLHLA δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η τελετή του 5ου ετήσιου γκαλά πραγματοποιείται στο Ecali Club, το οποίο μας παρέχει το ιδανικό σκηνικό και το απαραίτητο επίπεδο αποκλειστικότητας που οι νικητές μας έχουν συνηθίσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!