Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Serial killer στην Κύπρο: «Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα με το 6χρονο παιδί»
[Newsbeast]: Serial killer στην Κύπρο: «Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα με το 6χρονο παιδί»

[Newsbeast]: Serial killer στην Κύπρο: «Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα με το 6χρονο παιδί»

Συγκλονίζει ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Κύπρου για τα θύματα του «Ορέστη»

«Για εμάς το κύριο συναίσθημα που επικρατεί και προτεραιότητα είναι βρούμε τις σορούς των θυμάτων. Καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες. Ασφαλώς η ανεύρεση του τελευταίου θύματος στην Κόκκινη Λίμνη μας χαροποίησε, το συναίσθημα εκεί ήταν διπλό ήταν το συναίσθημα της χαρμολύπης. Και χαρά και λύπη να βλέπεις μέσα σε μια βαλίτσα μία σορό. Ζήσαμε και ζούμε σκηνές συνταρακτικές. Είναι γεγονότα που έχουν συνταράξει την κυπριακή κοινωνία και έχει πάρει και διεθνείς διαστάσεις” δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Κύπρου , Μάρκος Τράγκολας, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Για την Ελλάδα».

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και με την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας , έχει κλείσει ένα κεφάλαιο για το οποίο αγωνιστήκαμε για πάνω από 40 ημέρες. Η ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας μας ταλαιπώρησε” τόνισε.

Σχετικά με τη συνάντηση που είχε με την μητέρα ενός εκ των θυμάτων είπε «ήταν μια συγκινητική συνάντηση, δώσαμε την υπόσχεση στη μάνα της Μαρικάρ ότι θα κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να βρούμε τη σορό της κόρης της. Μάνα είναι, ήταν στην αγκαλιά μου αλλά και στην αγκαλιά των υπόλοιπων μελών της ηγεσίας και μας παρακαλούσε να βρούμε την κόρη της και έκλαιγε. Συγκινηθήκαμε και εμείς. Μας έδωσε το τελευταίο πείσμα για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες».

«Νιώθαμε συνεχή αγωνία γιατί είχαμε υποχρέωση να βγάλουμε τις σορούς από το νερό για να αναπαυθεί η ψυχή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!