Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Τα σενάρια για το πού κατέληξαν τα κλεμμένα όπλα της Λέρου και η μαρτυρία που «καίει» τα πρώην στελέχη
[Newsbeast]: Τα σενάρια για το πού κατέληξαν τα κλεμμένα όπλα της Λέρου και η μαρτυρία που «καίει» τα πρώην στελέχη

[Newsbeast]: Τα σενάρια για το πού κατέληξαν τα κλεμμένα όπλα της Λέρου και η μαρτυρία που «καίει» τα πρώην στελέχη

Ποια είναι τα επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος τους

Ένας υπαξιωματικός που υπηρετεί στο νησί που έχει μπεις το μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες μέρες , τη Λέρο , «καίει» με τη μαρτυρία του τρία πρώην στελέχη της Βάσης του Ναυτικού για την κλοπή του στρατιωτικού οπλισμού,

Όπως μεταδόθηκε στο δελτίο του Alpha, οι Αρχές εστιάζουν στον ρόλο του προηγούμενου αποθηκάριου και δύο πρώην βατραχανθρώπων των ΟΥΚ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο οπλονόμος της Βάσης κάνει απογραφή και παραδίδει την αποθήκη. Παραμένει όμως στο νησί και παίρνει από τον νέο οπλονόμο τα κλειδιά της αποθήκης, την οποία φαίνεται ότι επισκέφθηκε τουλάχιστον μία φορά με τους δύο βατραχανθρώπους. Λίγες ημέρες μετά αποχωρεί και ο νέος οπλονόμος υπογράφει ότι όλα είναι εντάξει χωρίς να μετρήσει τον οπλισμό. Οι βατραχάνθρωποι αποστρατεύονται το 2019.

Ωστόσο όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ένας νέος σχολαστικός οπλονόμος μέτρησε ένα-ένα τα όπλα, ανακάλυψε την κλοπή και σήμανε συναγερμός.

Η ομολογία στελέχους της Βάσης για τα κλειδιά που ζήτησε ο πρώην οπλονόμος και οι μαρτυρίες για την επίσκεψή του στην αποθήκη με τους δύο ΟΥΚάδες, είναι τα στοιχεία που «καίνε» τους τρείς υπόπτους ενώ επιβαρυντικό είναι και το οπτικό υλικό από τις κάμερες της αποθήκης, με τις Αρχές να προσπαθούν να ανακτήσουν το ψηφιακό υλικό για να «δέσουν» την υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!