Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Σενάρια για ματαίωση της διάσκεψης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Newsbeast]: Σενάρια για ματαίωση της διάσκεψης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Newsbeast]: Σενάρια για ματαίωση της διάσκεψης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Μετ’ εμποδίων το απόγευμα η κρίσιμη συνεδρίαση

Με τα σενάρια που κάνουν λόγο ακόμη και για ματαίωση της διάσκεψης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, να φουντώνουν συνεδριάζουν το απόγευμα οι 30 δικαστές οι οποίοι καλούνται να κρίνουν την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά.

Η τρίτη διάσκεψη θεωρείται η πλέον κρίσιμη. Και αυτό γιατί μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας εκ των συμβούλων Επικρατείας αλλά και την πειθαρχική έρευνα που διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού που συμμετέχει στην διάσκεψη έγινε γνωστό πως ένα από τα δυο αναπληρωματικά μέλη της σύνθεσης είναι σε αναρρωτική άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτρης Αλεξανδρής έσπασε το πόδι του στην Κρήτη και δεν συμμετείχε στις διασκέψεις της Ολομέλειας που έχουν γίνει έως τώρα. Στην πράξη αυτό σημαίνει, όπως έλεγε αρμόδια πηγή, πως στην διάθεση του δικαστηρίου υπάρχει ένας και μόνο αναπληρωτής και στην περίπτωση που τεθεί θέμα αντικατάστασης και δεύτερου μέλους , εκτός του συμβούλου Επικρατείας Αριστόβουλου-Γεώργιου Βώρου ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική, θα δημιουργηθεί εμπλοκή .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!