Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 11 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Το σχόλιο του Γ. Πρετεντέρη για τον Π. Κουρουμπλή
[Newsbeast]: Το σχόλιο του Γ. Πρετεντέρη για τον Π. Κουρουμπλή

[Newsbeast]: Το σχόλιο του Γ. Πρετεντέρη για τον Π. Κουρουμπλή

Τι γράφει για τον υπουργό και το ναυάγιο στον Σαρωνικό

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης την παρουσία του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή και την όλη διαχείριση του ζητήματος που έχει προκύψει με τη ρύπανση παραθαλάσσιων περιοχών της Αττικής και της Σαλαμίνας από πετρέλαιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Για το ναυάγιο και τις ευθύνες που θα έπρεπε να είχε αναλάβει ο κ. Κουρουμπλής, ο Γιάννης Πρετεντέρης του καταλογίζει πως «λέει ψέματα ή απλώς δεν ξέρει τι λέει» και ρωτά «σε ποια κανονική χώρα θα ήταν υπουργός ο Κουρουμπλής».

Στη στήλη του στην εφημερίδα «Το Βήμα», ο Γιάννης Πρετεντέρης τιτλοφορεί το σχόλιό του «Σπίτι του!» και γράφει: «Σε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα ο Κουρουμπλής θα είχε ήδη πάει σπίτι του. Όχι για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου, αλλά για όσες ανοησίες είπε μετά».

«Πρώτα» σημειώνει ο δημοσιογράφος «έλειπε στο Λονδίνο και ούτε πήρε χαμπάρι τη συνέβη. Στη συνέχεια περιφέρεται ασκόπως για να ελέγξει (υποτίθεται) το μέγεθος της καταστροφής».

«Μετά» συνεχίζει το σχόλιο «λέει ψέματα ή απλώς δεν ξέρει τι λέει. Ύστερα του φταίνε τα ‘θαλάσσια ρεύματα’-σε αντίθεση με τον υφυπουργό Τσιρώνη που αποφάνθηκε ότι ‘την ευθύνη την έχει μια κοινωνία ολόκληρη’.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!