Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Το σχόλιο του Μαυρίδη για την Τσικνοπέμπτη, οι αντιδράσεις και η νέα ανάρτηση
[Newsbeast]: Το σχόλιο του Μαυρίδη για την Τσικνοπέμπτη, οι αντιδράσεις και η νέα ανάρτηση

[Newsbeast]: Το σχόλιο του Μαυρίδη για την Τσικνοπέμπτη, οι αντιδράσεις και η νέα ανάρτηση

Ο tattoo artist εξηγεί τους λόγους που κατέβασε το ποστ στο Facebook

Ο Γιώργος Μαυρίδης που έγινε γνωστός μέσα από το «World Party», έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και είναι χορτοφάγος. Σε ανάρτησή του, εξέφρασε αναφέρθηκε στο έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

«Σε ένα παράλληλο σύμπαν, κάποιος ανέβασε ένα λινκ και ζητάει υπογραφές για να σταματήσει το έθιμο μιας μικρής χώρας της Νότιας Ευρώπης, που οι κάτοικοι ψήνουν ζώα στο δρόμο για να “τσικνίσει” ο τόπος. Καλημέρα», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Το συγκεκριμένο ποστ σβήστηκε, όπως ενημερώνει ο ίδιος με νέα του ανάρτηση, γιατί όπως εξηγεί δεν έδωσε τελικά καμία τροφή για σκέψη αλλά τροφή για να μαλώνουν χορτοφάγοι και παμφάγοι.

Δείτε τι έγραψε σε νεότερη ανάρτησή του:

«Το πρωινό ποστ γράφτηκε για να δώσει τροφή για σκέψη στον αναγνώστη του και να τον βάλει να αναρωτηθεί τις αιτίες, που τον ενοχλεί η θανάτωση ζώων σε μια άλλη πλευρά του πλανήτη μας εις το όνομα μιας παράδοσης (βλέπε σφαγή δελφινιών στην Δανία, Ιαπωνία η θανάτωση σκύλων στην Κίνα) αλλά δεν τον ενοχλεί η δική μας παράδοση, απλά επειδή αλλάζει η κατηγορία του ζώου και τόπος σφαγής του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!