Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Η σαουδαραβική εταιρεία πετρελαίου που θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα
[Newsbeast]: Η σαουδαραβική εταιρεία πετρελαίου που θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα

[Newsbeast]: Η σαουδαραβική εταιρεία πετρελαίου που θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα

Σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά πετρελαίου στην Ευρώπη κατά 300.000 βαρέλια την ημέρα

Σαουδαραβική εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά πετρελαίου στην Ευρώπη κατά 300.000 βαρέλια την ημέρα την επόμενη διετία, καθώς επεκτείνει την παρουσία της στην περιοχή με το άνοιγμα γραφείου φέτος το καλοκαίρι στο Λονδίνο, δήλωσε ανώτατο στέλεχος της εταιρείας στο Reuters.

Η Aramco θα συνεχίσει, επίσης, να επενδύει στην Ελλάδα, δήλωσε ο Αμπντουλαζίζ αλ – Τζουνταϊμί, υψηλόβαθμος αντιπρόεδρος της εταιρείας για τη διύλιση αργού πετρελαίου.

Η Aramco, που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο, διευρύνει την παρουσία της στους τομείς της διύλισης και του μάρκετινγκ σε παγκόσμιο επίπεδο με την υπογραφή νέων συμφωνιών και αυξάνει τη δυναμικότητα των εργοστασίων της για να διασφαλίσει νέες αγορές για το αργό της.

Η Aramco σχεδιάζει να ολοκληρώσει συμφωνίες την επόμενη διετία, που θα προβλέπουν ανταλλαγή κυρίως σαουδαραβικού αργού με προϊόντα πετρελαίου , για να προμηθεύει τους πελάτες της στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, δήλωσε ο Αμπντουλαζίζ αλ – Τζουνταϊμί.

«Θα στοιχηματίσω στην Ευρώπη…Πιστεύουμε ότι η Ευρώπη είναι μία αγορά, όπου θα μείνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο αξιωματούχος της Aramco τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα. «Η όλη ιδέα είναι ότι προσφέρουμε αργό και απορροφούμε τα προϊόντα διύλισής του για να προμηθεύσουμε αγορές, όπως της Ιταλίας, των Βαλκανίων καθώς και της Κύπρου».

Η Aramco έχει σήμερα συμφωνίες ανταλλαγής προσφοράς πετρελαίου και προϊόντων διύλισης για περισσότερα από 3 εκατ. βαρέλια τον μήνα στην Ευρώπη, είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!