Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Σαντορινιός: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στα νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων
[Newsbeast]: Σαντορινιός: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στα νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων

[Newsbeast]: Σαντορινιός: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στα νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων

«Να γίνει δεκτή η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ»

Να κάνει δεκτή «χωρίς δεύτερη σκέψη» τη ρύθμιση για απαλλαγή από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ όλων των μόνιμων κατοίκων των νησιών με πληθυσμό κάτω από 1.000 κατοίκους, που περιλαμβάνει η πρώτη τροπολογία που κατέθεσε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τη ΝΔ ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «η πρωτοβουλία να είναι αυτή η πρώτη τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αποδεικνύει ότι τα ζητήματα της νησιωτικότητας και της καλυτέρευσης των συνθηκών ζωής των νησιωτών, εξακολουθούν να είναι θεμελιακά στην ατζέντα του κόμματος, όπως άλλωστε έχει αποδείξει με το έργο που άφησε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ως κυβέρνηση». Καλεί τη ΝΔ να αποδείξει «και αυτή με τη σειρά της, στην πράξη, τώρα και όχι με προεκλογικές κορώνες, τη μέριμνα της στους ανθρώπους αυτούς που επιμένουν και ζουν στα μικρά και απομονωμένα νησιά της χώρας μας».

Υπενθυμίζει ότι η εν λόγω ρύθμιση «αποτέλεσε αντικείμενο των μέτρων ανακούφισης που είχε ανακοινώσει τον Μάιο του 2019 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!