Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Σαντορινιός: Αόριστα τα μέτρα της κυβέρνησης για τη Σαμοθράκη
[Newsbeast]: Σαντορινιός: Αόριστα τα μέτρα της κυβέρνησης για τη Σαμοθράκη

[Newsbeast]: Σαντορινιός: Αόριστα τα μέτρα της κυβέρνησης για τη Σαμοθράκη

«Τη σύμβαση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης την έχει υπογράψει η ΝΔ ως κυβέρνηση το 2009»

Ως «αόριστα» μέτρα, που δεν «λένε τίποτα επί της ουσίας» και δεν απαντούν στο πώς θα αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν από τον δεκαήμερο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Σαμοθράκης και στο πώς θα αποκατασταθεί η φήμη του νησιού, χαρακτηρίζει τις εξαγγελθείσες από την κυβέρνηση παρεμβάσεις, ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός , βουλευτής Δωδεκανήσου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FΜ», ο κ. Σαντορινιός υποστηρίζει ακόμη πως το γεγονός ότι εστάλη στην Καμαριώτισσα πλοίο, που εκ των πραγμάτων δεν χωρούσε στο λιμάνι, συνιστά είτε προχειρότητα στη διαχείριση του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού του νησιού από πλευράς της κυβέρνησης είτε εξαπάτηση των πολιτών. Σε ό,τι αφορά τα όσα ακούστηκαν για υποχρεωτική ύπαρξη πλοίων αντικατάστασης στις άγονες γραμμές, διερωτάται πώς θα τελούν εν αναμονή δεκάδες καράβια, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αρκετά ούτε για να καλυφθούν οι γραμμές αυτές.

Αναφερόμενος, λοιπόν, στον δεκαήμερο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Σαμοθράκης , ο κ. Σαντορινιός υποστηρίζει ότι το βασικό λάθος ήταν η διαχείριση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης από την κυβέρνηση. «Από τη στιγμή που τα πλοία (…) “ΣΑΟΣ” και το “ΣΑΟΝΗΣΟΣ” (έπαθαν βλάβη), θα έπρεπε να πάει ένα πλοίο το οποίο θα μπορεί να μπει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!