Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»
[Newsbeast]: Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

[Newsbeast]: Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας ανέβηκαν μέχρι το γραφείο της διοικήτριας

Σε παρέμβαση στη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός » προχώρησε πριν από λίγο η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας .

Με μακροσκελές κείμενο της στο Athens.indymedia.org η συλλογικότητα αναφέρει ότι ανέβηκε μέχρι το γραφείο της διοικήτριας και ότι η παρέμβαση έγινε για εργατικό ατύχημα που συνέβη στους χώρους του νοσοκομείου.

Μεταξύ άλλων στο κείμενο σχολιάζουν ότι:

«ΓΝΑ “Ο Ευαγγελισμός” 4/12/2019, δύο παράλληλα σύμπαντα συνεχίζουν την φαινομενικά ατέρμονη ρουτίνα τους. Σκάει ένας σωλήνας που μεταφέρει λίτρα καυτού λαδιού. Δύο παράλληλα σύμπαντα συνεχίζουν την φαινομενικά ατέρμονη ρουτίνα τους. Δύο ιδιαίτερα, βέβαια, σύμπαντα. Πολύ διαφορετικά από αυτά που έχουν περιγράψει οι αστροφυσικοί, όπου η κάθε οντότητα, ο κάθε ένας από έμας ανήκει αποκλειστικά είτε στο ένα είτε στο άλλο. Και το κάθε ένα από αυτά επηρεάζει άμεσα τα δεδομένα και τις συνθήκες διαβίωσης του άλλου.

Το ένα σύμπαν έχει ιδανική θερμοκρασία και υγρασία, ωραία αισθητική με πίνακες ζωγραφικής και φρεσκοβαμμένους τοίχους, άπλα, ηρεμία, έννομη ανομία, ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Έχει θέα στον Λυκαβητό και στο λεκανοπέδιο. Έχει παχυλούς μισθούς κάποιων χιλιάδων ευρώ, τροφαντές μαύρες τσέπες από “δωράκια” μεγαλοεργολάβων και κολοσσών κατασκευής υγειονομικού υλικού και φαρμάκων. Έχει στενούς πολιτικούς βαθμούς συγγένειας με κάθε κόμμα και λοιπούς φορείς εξουσίας του πολυσύμπαντος. Άλλωστε για αυτό υπάρχει, για να φέρει εις πέρας τα σχέδιά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!