Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Ρωσία: Ωμή προβοκάτσια οι κατηγορίες των ΗΠΑ ότι πραγματοποιεί πυρηνικές δοκιμές
[Newsbeast]: Ρωσία: Ωμή προβοκάτσια οι κατηγορίες των ΗΠΑ ότι πραγματοποιεί πυρηνικές δοκιμές

[Newsbeast]: Ρωσία: Ωμή προβοκάτσια οι κατηγορίες των ΗΠΑ ότι πραγματοποιεί πυρηνικές δοκιμές

«Τέτοιου είδους κατηγορίες είναι εντελώς ανεδαφικές»

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει τις κατηγορίες των ΗΠΑ ότι πραγματοποιεί πυρηνικές δοκιμές, ως «ανεδαφικές» και «ωμή προβοκάτσια».

«Βλέπουμε τις δηλώσεις των ΗΠΑ , περί πιθανών πυρηνικών δοκιμών υπερβολικά μικρής ισχύος ως ωμή προβοκάτσια. Τέτοιου είδους κατηγορίες είναι εντελώς ανεδαφικές και αποσκοπούν στο να επιχειρήσουν να αμαυρώσουν εκ νέου την χώρα μας» αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία προσθέτει ότι παρόμοιες επιθέσεις στις οποίες συμμετέχουν και διεθνή μέσα ενημέρωσης, δυστυχώς έχουν καταστεί σύνηθες φαινόμενο».

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ακόμη ότι ο στόχος παρόμοιων προκλήσεων είναι προφανής και συνίσταται στο να αποσπάσει την προσοχή από το ότι οι ίδιες οι ΗΠΑ αρνούνται να επικυρώσουν τη Συνθήκη για την Πλήρη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών (CTBT). «Πολύ περισσότερο, δεν αποκλείεται -συνεχίζει η ανακοίνωση- η Ουάισγκτον πίσω από την κάλυψη να προετοιμάζεται για τις δικές της πυρηνικές δοκιμές ευρείας κλίμακας».

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας Πληροφοριών (DIA), ο υποστράτηγος Ρόμπερτ Άσλεϊ, δήλωσε χθες Τετάρτη ότι η Ρωσία «πιθανόν» να διεξάγει χαμηλού επιπέδου πυρηνικές δοκίμες οι οποίες παραβιάζουν τη Συνθήκη για την Πλήρη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών (CTBT).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!