Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Ο ρομποτικός βραχίονας που έρχεται να αλλάξει τον εξοπλισμό γραφείου
[Newsbeast]: Ο ρομποτικός βραχίονας που έρχεται να αλλάξει τον εξοπλισμό γραφείου

[Newsbeast]: Ο ρομποτικός βραχίονας που έρχεται να αλλάξει τον εξοπλισμό γραφείου

Μια πολυχρηστική συσκευή που χρηματοδοτήθηκε σε… 5 λεπτά!

«Hexbot Modular Desktop Robotic Arm» το λένε και κατέβηκε στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter, ζητώντας από τον κόσμο 50.000 δολάρια για να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Τι έγινε; Κακός χαμός! Συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσό εντός 5 λεπτών και πλέον έχει ξεπεράσει τις 400.000 δολάρια, καθώς αυτό το ρομποτικό χέρι το θέλουν προφανώς όλοι!

Τι είναι; Μια συσκευή με πολλές λειτουργίες που εναλλάσσονται εύκολα και γρήγορα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για κάθε χώρο εργασίας. Λειτουργεί ως παραδοσιακός εκτυπωτής δηλαδή, ως 3D printer, ως συσκευή χάραξης (laser engraver) και ως πραγματικός ρομποτικός βραχίονας για να πιάνεις πράγματα και θάματα.

Με απίστευτη ακρίβεια και ταχύτητα κίνησης, το Hexbot ελέγχεται μέσω ενός εύκολου λογισμικού και προγραμματίζεται ώστε να κάνει ό,τι μπορείς να σκεφτείς. Ή δεν μπορείς!

Απευθύνεται σε δημιουργούς κάθε είδους, σχεδιαστές και ανθρώπους που έχουν ιδέες και δεν ξέρουν πώς να τις φέρουν στη ζωή.

Με το Hexbot σχεδιάζεις, γράφεις, χαράζεις, τυπώνεις σε δύο και τρεις διαστάσεις και έναν τρόπο που είναι ολότελα απλός.

Εξίσου εκπληκτική είναι και η τιμή του, που ξεκινά από τα 299 δολάρια (260 ευρώ) για να προσφέρει τόσα πολλά και ακριβά το καθένα στην κατηγορία του…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!