Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Ρήγας: Κάναμε αυτοκριτική για να διορθώσουμε λάθη και ανεπάρκειες
[Newsbeast]: Ρήγας: Κάναμε αυτοκριτική για να διορθώσουμε λάθη και ανεπάρκειες

[Newsbeast]: Ρήγας: Κάναμε αυτοκριτική για να διορθώσουμε λάθη και ανεπάρκειες

«Όταν μιλάμε για διεύρυνση το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά ο στόχος»

«Η εκλογική κατάταξη της ΚΕ του συνεδρίου αποτυπώνει την ανάγκη για αύξηση της συλλογικής λειτουργίας μεταξύ κυβέρνησης, κόμματος και Κοινοβουλευτικής Ομάδας», ανέφερε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για την κριτική και την αυτοκριτική στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου, ο κ. Ρήγας απάντησε: «Στο συνέδριο κάναμε αυτοκριτική, όχι με διάθεση να στήσουμε κάποιον στον τοίχο, αλλά με στόχο να διορθώσουμε λάθη και ανεπάρκειες». Αναφορικά με τη διεύρυνση του κόμματος, επεσήμανε: «Όταν μιλάμε για διεύρυνση το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά ο στόχος. Και ο στόχος είναι πολιτικά ορθός: Η δημιουργία ενός μετώπου απέναντι στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο».

Σχετικά με τη δική του πορεία στη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και για την επικείμενη εκλογή νέου γραμματέα της ΚΕ, ο κ. Ρήγας σημείωσε: «Τον τελευταίο χρόνο πετύχαμε τρεις βασικούς στόχους: Ανανεώσαμε το δυναμικό τού κόμματος που είχε πληγεί από τη διάσπαση, διατηρήσαμε παρά τις αντίξοες συνθήκες την επαφή του κόμματος με την κοινωνία και οδηγήσαμε το κόμμα σε ένα συνέδριο που έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!