Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Ραδιοφωνικός παραγωγός έγινε έξαλλος με την παραπομπή Τραμπ και ευχήθηκε… μακελειό σε σχολείο
[Newsbeast]: Ραδιοφωνικός παραγωγός έγινε έξαλλος με την παραπομπή Τραμπ και ευχήθηκε… μακελειό σε σχολείο

[Newsbeast]: Ραδιοφωνικός παραγωγός έγινε έξαλλος με την παραπομπή Τραμπ και ευχήθηκε… μακελειό σε σχολείο

Ο παρουσιαστής και η εκπομπή παύθηκαν άμεσα

Η εκπομπή ενός παρουσιαστή αμερικανικού ραδιοφωνικού δικτύου, ο οποίος ευχήθηκε να διαπραχθεί μια «καλή ένοπλη επίθεση σε σχολείο» προκειμένου να διακοπεί η κάλυψη από τα ΜΜΕ της διαδικασίας για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ , ακυρώθηκε, ανακοίνωσε ο σταθμός.

«Μας μιλούν ατελείωτα για την “παραπομπή” του Ντόναλντ Τραμπ », είπε χθες στον «αέρα» του σταθμού 710 KNUS ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie.

«Ναι, θα ευχόσουν για μια καλή ένοπλη επίθεση σε ένα σχολείο προκειμένου να σπάσει η μονοτονία», συμπλήρωσε ο Τσακ Μπόνιγουελ, τον οποίον διέκοψε ευθύς αμέσως η συμπαρουσιάστριά του, η οποία του απάντησε εμβρόντητη: «Όχι, όχι, μην το λες αυτό, μην το λες αυτό. Μην τηλεφωνείτε, ο Τσακ δεν το είπε αυτό».

Μια ένοπλη επίθεση «όπου κανείς δεν θα τραυματιζόταν» συνέχισε ο Μπόνιγουελ.

Το σχόλιο, σε μια χώρα όπου οι ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία είναι συχνές, είχε ως αποτέλεσμα ο σταθμός να σπεύσει να καταδικάσει το περιστατικό.

«Δεδομένης της ιστορίας βίας στα σχολεία, που έχει βυθίσει στο πένθος τον πληθυσμό μας, ο 710 KNUS επιβεβαιώνει ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie Τσακ Μπόνιγουελ προέβη σε ανάρμοστο σχόλιο. Ελήφθη η απόφαση να σταματήσει η εκπομπή αμέσως», έγραψε στο Twitter ο σταθμός που εδρεύει στο Ντένβερ, στο Κολοράντο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!