Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: ΠΣΑΠ: Ο Τζαβέλας στοχοποιείται για ένα αρνητικό αποτέλεσμα
[Newsbeast]: ΠΣΑΠ: Ο Τζαβέλας στοχοποιείται για ένα αρνητικό αποτέλεσμα

[Newsbeast]: ΠΣΑΠ: Ο Τζαβέλας στοχοποιείται για ένα αρνητικό αποτέλεσμα

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στέκονται οι συνάδελφοί του

Εμμέσως πλην σαφώς ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Γιώργου Τζαβέλλα υποστηρίζοντας πως παρουσιάζεται ως εξιλαστήριο θύμα για ένα αρνητικό αποτέλεσμα και στοχοποιείται.

Στο πλευρό του Γιώργου Τζαβέλλα στέκονται οι συνάδελφοί του. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωσή του παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του αμυντικού του ΠΑΟΚ που «υποβιβάστηκε» στη δεύτερη ομάδα για πειθαρχικούς λόγους. Χωρίς να γίνεται αναφορά στο όνομά του ή σε αυτό του «Δικεφάλου του Βορρά», ο ΠΣΑΠ κάνει λόγο για εξιλαστήρια θύματα και επαγγελματίες που υποβαθμίζονται και στοχοποιούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ποδόσφαιρο, ως παιχνίδι λαθών και έντονων συναισθημάτων, προκαλεί, συχνά, αντιδράσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, με καλύτερη διαχείριση των στιγμών και μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο, ακόμα και εάν σήμερα το υπηρετούν από άλλη θέση, ασφαλώς γνωρίζουν τη ψυχολογία του παιχνιδιού μας όπως και ότι όλοι είμαστε εδώ για τον ίδιο σκοπό. Για το καλό του παιχνιδιού, το οποίο πρέπει να προστατεύουμε, προσπαθώντας να το βελτιώσουμε, ακόμα και μέσα από διαφωνίες, που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της λειτουργίας μιας ομάδας, αλλά, πρέπει να εκφράζονται δίχως εν θερμώ τοποθετήσεις, που δεν ωφελούν σε τίποτα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αντιτίθεται σε κάθε μορφής υπερβολές, όπως και σε χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν, μειώνουν και απαξιώνουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!