Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Πρώτο Cross Over Εκπαιδευτών Αυτόνομης Κατάδυσης από την PSS Worldwide στην Ελλάδα
[Newsbeast]: Πρώτο Cross Over Εκπαιδευτών Αυτόνομης Κατάδυσης από την PSS Worldwide στην Ελλάδα

[Newsbeast]: Πρώτο Cross Over Εκπαιδευτών Αυτόνομης Κατάδυσης από την PSS Worldwide στην Ελλάδα

Η εκπαίδευση έλαβε μέρος στις 18 & 19 Οκτωβρίου σε έναν όμορφο χώρο στο Χαλάνδρι, το House 124

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Cross Over εκπαιδευτών αυτόνομης κατάδυσης που διοργάνωσε η PSS Worldwide στην Ελλάδα.

Η PSS Worldwide (Professional Scuba Schools Worldwide) είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης αυτοδυτών παγκοσμίως και πρωτοπόρος στον χώρο της αυτόνομης κατάδυσης. Η εκπαίδευση των εκπαιδευτών έλαβε μέρος στις 18 & 19 Οκτωβρίου σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο Χαλάνδρι, το House 124.

Οι εκπαιδευτές ταξίδεψαν απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας με σκοπό την μετεκπαίδευση τους σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του οργανισμού. Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ξένα διευθυντικά στελέχη, τους Έλληνες εκπαιδευτές εκπαιδευτών της PSS Worldwide, αλλά και τα στελέχη του Scuba Hellas που έχουν αναλάβει την εκπροσώπηση της PSS Worldwide στην Ελλάδα.

Οι εκπαιδευτές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ολοκληρωμένη σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη φιλοσοφία του οργανισμού και έκαναν πολύ θετικά σχόλια σχετικά με το eLearning σύστημα και την πλατφόρμα διαχείρισης της PSS Worlwide που αποτελούν και τα δυνατά της σημεία. Όπως είπαν, «αποτελούν χρήσιμα εργαλεία τόσο για το καταδυτικό τους κέντρο, όσο και για τους ίδιους ως εκπαιδευτές αυτόνομης κατάδυσης».

Το πρώτο Cross Over του Οργανισμού διενεργήθηκε από τον STEFANO RUIA, Chief Training Manager Instructor της PSS Worldwide.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!