Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: «Προτεραιότητα η προώθηση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ»
[Newsbeast]: «Προτεραιότητα η προώθηση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ»

[Newsbeast]: «Προτεραιότητα η προώθηση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ»

Συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με την Ισραηλινή πρέσβη

Η περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων ΕλλάδαςΙσραήλ είναι προτεραιότητα της ελληνικής Κυβέρνησης. Αυτό, τουλάχιστον, επισημάνθηκε στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων , Άδωνις Γεωργιάδης με τη νέα πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπέν – Άμπα Βίταλε.

Η Ισραηλινή πρέσβης σημείωσε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι δύο χώρες μαζί, με πρώτο και κυριότερο την επιτάχυνση των ισραηλινών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστου Δήμα και του υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη.

Όπως δήλωσε ο υπουργός «είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση με την πρέσβη του Ισραήλ στο πλαίσιο των συμφωνιών μεταξύ των δύο χωρών έτσι ώστε να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μας και να τους κάνουμε πιο στενούς στο μέλλον. Θέλω να την ευχαριστήσω επειδή η συνάντηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς».

Από την πλευρά της η πρέσβης του Ισραήλ ανέφερε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό για την ενεργητικότητα και την αποτελεσματικότητά του στη σημερινή μας συνάντηση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι δύο χώρες μαζί, με πρώτο και κυριότερο την επιτάχυνση των ισραηλινών επενδύσεων στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για εμάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!