Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: Η πρόταση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο
[Newsbeast]: Η πρόταση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

[Newsbeast]: Η πρόταση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Το ενδιαφέρον της Alter Ego να αποκτήσει τα δικαιώματα της Super League 1 από τη Nova

Νέα δεδομένα στον χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης δημιουργεί η προσπάθεια της Alter Ego να αποκτήσει μεγάλο μέρος των μετοχών του ομίλου Forthnet/Nova. Η εταιρεία συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του συγκεκριμένου ποσοστού, το οποίο αντιστοιχεί σε αυτό που κατέχουν οι δανείστριες τράπεζες, οι οποίες έχουν τον δυνητικό έλεγχο του μετοχικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες, η πρόταση του ομίλου που ανήκει στον γνωστό εφοπλιστή και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την αγορά του συνόλου των δανείων, καθώς και μέρος των μετοχών που κατέχουν, ανέρχεται σε 40 με 45 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση που η πρόταση γίνει δεκτή και προχωρήσει η συμφωνία (στην παρούσα φάση μιλάμε για αρχικές συζητήσεις-διαπραγματεύσεις), τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει επάνω του το σύνολο των δανείων και ένα ποσοστό πάνω από 30% των μετοχών της Forthnet, ενώ θα έχει στην ιδιοκτησία του και την εταιρεία των συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών Nova , που είναι θυγατρική της.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα αλλάξει και ο τηλεοπτικός χάρτης όσον αφορά τα δικαιώματα που παραχωρούν οι ΠΑΕ της Super League 1 για τη μετάδοση των εντός έδρας παιχνιδιών τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!