Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τον ΟΑΣΘ προανήγγειλε ο Στέλιος Παππάς
[Newsbeast]: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τον ΟΑΣΘ προανήγγειλε ο Στέλιος Παππάς

[Newsbeast]: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τον ΟΑΣΘ προανήγγειλε ο Στέλιος Παππάς

«Είναι καθήκον μου να το πράξω»

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς μίλησε για την πρόθεση του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά των μετόχων του ΟΑΣΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι καθήκον μου να το πράξω».

Aπαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφορικά με την απόφαση των μετόχων του ιδιωτικού ΟΑΣΘ -που χθες συνεδρίασαν και αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων- ο κ. Παππάς επέστησε την προσοχή τους σημειώνοντας: «Να δω τι θα κάνουν όταν ξεκινήσω εγώ με τις προσφυγές στη Δικαιοσύνη».

Τονίζοντας ότι παρακολούθησε τη χθεσινή συνάντηση των μετόχων του ιδιωτικού ΟΑΣΘ, ο κ. Παππάς κληθείς να σχολιάσει τη θέση τους για τα ποσά που λάμβαναν μηνιαίως, σημείωσε: «Έβαλα τα γέλια με τη συγκεκριμένη τους τοποθέτηση. Τι σημασία έχει εάν έπαιρναν 500 ή 600 ευρώ το μήνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να τα παίρνουν. Δηλαδή βρίσκουμε κάποιον και του δίνουμε το προαναφερόμενο ποσό;» διερωτήθηκε ο ίδιος.

«Με χαριστικές συμφωνίες που έστησαν και την κομματική πελατεία οι μέτοχοι έβαλαν ποσό ύψους 20 εκατ. ευρώ και πήραν συνολικά 424 εκατ. ευρώ. Έπαιρναν ποσά που δεν δικαιούνταν» είπε.

Παράλληλα σημείωσε πως «φάνηκε ότι κάποιοι μέτοχοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα για το τι γινόταν τόσα χρόνια στον ΟΑΣΘ, ενώ αυτοί που κινούσαν τα νήματα της διαχείρισης συνολικά στον οργανισμό έχουν αποθρασυνθεί πλήρως».

Σχολιάζοντας δε την τελευταία πρόταση της παλαιάς διοίκησης του ΟΑΣΘ, για αύξηση της τιμής του εισιτηρίου στο 1,30-1,40 ευρώ, ώστε να «τρέχει» ο οργανισμός χωρίς προβλήματα, ο κ. Παππάς σημείωσε: «Ούτε με το 1,30 θα τους έβγαινε η διαχείριση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!