Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Πρόεδρος της Hard Rock International: Θα δημιουργήσουμε κάτι που δεν υπάρχει στην Ευρώπη
[Newsbeast]: Πρόεδρος της Hard Rock International: Θα δημιουργήσουμε κάτι που δεν υπάρχει στην Ευρώπη

[Newsbeast]: Πρόεδρος της Hard Rock International: Θα δημιουργήσουμε κάτι που δεν υπάρχει στην Ευρώπη

Εκπληκτικές ευκαιρίες βλέπει στο Ελληνικό ο Τζιμ Άλεν

Για εκπληκτικές ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν από την επένδυση στο Ελληνικό έκανε λόγο ο πρόεδρος της Hard Rock International, Τζιμ Άλεν, σημειώνοντας ότι θα υπάρχουν σταθερές θέσεις εργασίας για τους νέους.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ενόψει του διαγωνισμού για το Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα με Καζίνο στο Ελληνικό , ο Τζιμ Άλεν, πρόεδρος ενός εκ των επιχειρηματικών ομίλων που διεκδικούν το έργο, ξεδιπλώνει τα σχέδια του σχετικά με τη συγκεκριμένη επένδυση.

«Αν επιλεγεί η Hard Rock International, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι θεαματικό που, ειλικρινά, δεν υπάρχει πουθενά σήμερα στην Ευρώπη» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Hard Rock International και προτάσσει ως στόχο του ομίλου τη δημιουργία ενός παγκοσμίου φήμης προορισμού και ενός ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος που δεν επικεντρώνεται στα τυχερά παιχνίδια, αλλά εστιάζει στην ψυχαγωγία και τη φιλοξενία.

«Όταν δει κάποιος τη μεγάλη αυτή έκταση γης, τη θέα από το σημείο και την ευκολία στην πρόσβαση, διαπιστώνει αμέσως πως πρόκειται για κάτι απίστευτα τεράστιο» επισημαίνει.

Ξεχωριστή αναφορά κάνει στην Αθήνα, χαρακτηρίζοντας την διεθνή πόλη-πύλη, που λόγω της γεωγραφικής θέσης της διευκολύνει την πρόσβαση από άλλες περιοχές του κόσμου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στη διεθνή εμπειρία, την τεχνογνωσία και στο ευρύτατο δίκτυο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που διαθέτει η Hard Rock International.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!