Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Πρόεδρος ΟΑΕΕ μετά τον σάλο: Εγώ δεν θα πήγαινα Βουλγαρία
[Newsbeast]: Πρόεδρος ΟΑΕΕ μετά τον σάλο: Εγώ δεν θα πήγαινα Βουλγαρία

[Newsbeast]: Πρόεδρος ΟΑΕΕ μετά τον σάλο: Εγώ δεν θα πήγαινα Βουλγαρία

Διευκρινίσεις δίνει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Τσακίρης

«Εγώ δεν είπα πάρτε τις οικογένειες σας και πάτε στη Βουλγαρία, επειδή δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα εδώ. Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο», τόνισε ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ, Δημήτρης Τσακίρης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε αναφορικά με τα όσα φέρεται να είπε σήμερα από τα όσα την περασμένη εβδομάδα στη διάρκεια συναντήσεων στη Φλώρινα και στη Βέροια.

«Η συζήτηση δεν έγινε με αυτό τον τρόπο, εγώ δεν απάντησα όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Τη συγκεκριμένη συζήτηση την οργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Φλώρινας, από ό,τι άκουσα και ο πρόεδρος που οργάνωσε αυτή την συνάντηση διαψεύδει το δημοσίευμα», ανέφερε σε δηλώσεις του στον Real FM.

Ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ τόνισε πως «εγώ δεν είπα ποτέ “πάρτε τις οικογένειές σας και πηγαίνετε στη Βουλγαρία επειδή δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα εδώ”. Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Συζητήσαμε σε ένα πηγαδάκι σχετικά με το ενδεχόμενο κάποιοι άνθρωποι να μεταφέρουν την έδρα τους στη Βουλγαρία για να αποφύγουν τους φόρους ή δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο θα το έκαναν τους λέω “προσέξτε κύριοι, διότι από 1-1-2017 οι εισφορές θα υπολογίζονται με βάση το εισόδημα, δηλαδή θα δηλώνει το εισόδημά του ο ελεύθερος επαγγελματίας και με βάση αυτό θα εισπράττεται και η εισφορά”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!