Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Πού να πιείτε τον καφέ σας σε όμορφες αυλές στην Κηφισιά
[Newsbeast]: Πού να πιείτε τον καφέ σας σε όμορφες αυλές στην Κηφισιά

[Newsbeast]: Πού να πιείτε τον καφέ σας σε όμορφες αυλές στην Κηφισιά

Τέσσερις προτάσεις για να δώσετε ραντεβού με την παρέα

Με τον καιρό σύμμαχό σας, ακόμα, οργανώστε την καθιερωμένη έξοδο με την παρέα για τον καφέ της εβδομάδας, σε κάποιο από τα στέκια της Κηφισιάς .

Όμορφα διαμορφωμένοι χώροι με αυλές και τραπεζάκια έξω γίνονται σημείο αναφοράς για την αρχοντική περιοχή των βορείων προαστίων.

The Dalliance House

Στεγάζεται σε ένα από τα ομορφότερα αρχοντικά του 1890 που έχουν απομείνει στην Κηφισιά και εντυπωσιάζει εξωτερικά με την επιβλητικότητα, το ρομαντισμό και την αρχοντιά μιας άλλης εποχής.

Ο χώρος κατορθώνει –και στους δύο ορόφους– να παντρέψει το μοντέρνο με το παραδοσιακό με μεγάλη μαεστρία, ενώ είναι διαχωρισμένος με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να επιλέξει κάποια από τις γωνιές του που έχουν τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία ωστόσο εντάσσεται σε ένα ενιαίο σύνολο.

Zambri

Αν ένα στέκι στα βόρεια έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, παρόλο που λειτουργεί λίγα χρόνια, αυτό δεν είναι άλλο από το Zambri. Με ένα άκρως εμπνευσμένο concept που ταξιδεύει με την αποικιακού στυλ διακόσμησή του, στεγάζεται σε ένα υπέροχο αρχοντικό στην Κηφισιά (Αγίου Δημητρίου 9) και αποτελεί all day προορισμό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ειδικά τώρα που ο καιρός το επιτρέπει, η όμορφη αυλή του αποτελεί σημείο αναφοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!