Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Πώς θα ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου
[Newsbeast]: Πώς θα ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου

[Newsbeast]: Πώς θα ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Συμβουλές για να αποφύγουμε συνηθισμένες ζημιές κατά την αφαίρεση του πάγου

Καθώς ο υδράργυρος πέφτει κατακόρυφα, τα πράγματα δυσκολεύουν και για τους οδηγούς καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι με παγωμένο παρμπρίζ το οποίο θα πρέπει να περιμένουν να ξεπαγώσει και να καθαρίσει, πριν ξεκινήσουν.

Μάλιστα, στη Βρετανία, έχουν παρατηρηθεί αρκετές κλοπές αυτοκινήτων όταν ο οδηγός αφήνει ανοιχτή τη μηχανή και απομακρύνεται ελάχιστα, περιμένοντας να ξεπαγώσει το παρμπρίζ.

Ο τεχνικός στα θέματα σχετικά με παρμπρίζ, Dean Hill, μιλώντας στην Mirror, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα ξεπαγώσουμε το παρμπρίζ, δίχως να κινδυνεύσουμε με κλοπή του αυτοκινήτου.

1. Μην απομακρύνεστε από το αυτοκίνητό σας. Αν πρέπει να λείψετε, σβήστε τη μηχανή και κλειδώστε το.

2. Μην ξεκινήσετε εάν το τζάμι δεν είναι απόλυτα καθαρό.

3. Θυμηθείτε να μην αφήσετε τους υαλοκαθαριστήρες στο «αυτόματο» αν αναμένεται παγετός. Εάν οι υαλοκαθαριστήρες παγώσουν πάνω στο τζάμι το μοτέρ μπορεί να υποστεί ζημιά. Μη προσπαθήσετε να ξεκολλήσετε τους «κατεψυγμένους» υαλοκαθαριστήρες από το τζάμι.

4. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ καυτό νερό για να καθαρίζετε το παρμπρίζ. Υπάρχει κίνδυνος να ραγίσει το τζάμι, παγώνει γρήγορα και κολλάει τους υαλοκαθαριστήρες στο παρμπρίζ.

5. Καθαρίστε το χιόνι από το αυτοκίνητο με μια μαλακή βούρτσα και βεβαιωθείτε ότι η μπροστινές γρίλιες είναι καθαρές (διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος για υπερθέρμανση της μηχανής).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!