Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 8 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Πώς θα ήθελε να πεθάνει ο Σταμάτης Κραουνάκης
[Newsbeast]: Πώς θα ήθελε να πεθάνει ο Σταμάτης Κραουνάκης

[Newsbeast]: Πώς θα ήθελε να πεθάνει ο Σταμάτης Κραουνάκης

«Μαζεύοντας λεφτά δεν κερδίζεις τίποτα, όλοι θα πάρουμε δυο μέτρα χώμα»

Χειμαρρώδης, αυθόρμητος και ειλικρινής, ανατρεπτικός και χιουμορίστας, όπως τον έχουμε συνηθίσει,ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά για τη ζωή και τον θάνατο- μεταξύ άλλων- σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».

«Μαζεύοντας λεφτά δεν κερδίζεις τίποτα. Όλοι θα πάρουμε δυο μέτρα χώμα με την τσιμεντούμπα από πάνω» λέει χαρακτηριστικά. «Και ό,τι και να μπει από πάνω, είτε βοτσαλάκι που έχω βάλει εγώ στον παππού μου και στον πατέρα μου, είτε μαρμαρούμπα, είτε γρανίτης, είτε ο βράχος του Γιβραλτάρ, από κάτω είναι δυο μέτρα γης».

Αναφορικά με τον δικό του θάνατο, ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι βέβαιος πως θα σχετίζεται με τη δουλειά του και, αν είναι να έρθει έτσι, τον καλωσορίζει. «Εγώ θα πεθάνω πάνω στη δουλειά μου, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα πάθω ανακοπή σε κάποια πρόβα ή θα ‘φύγω’ στον ύπνο μου ενώ ονειρεύομαι τα επόμενα». Και στην ερώτηση αν δεν φοβάται τον θάνατο, καταλήγει: «Αν είναι να έρθει έτσι, όχι. Καλώς να ορίσει. Μη με δυσκολέψει με αρρώστιες. Ή πάθω καμιά μετωπική και να μη βγαίνει η ψυχή».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!