Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Πώς να ποστάρετε ταυτοχρόνως σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα
[Newsbeast]: Πώς να ποστάρετε ταυτοχρόνως σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα

[Newsbeast]: Πώς να ποστάρετε ταυτοχρόνως σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα

Παρά το γεγονός ότι το Facebook το έχει κάνει σχεδόν αδύνατο, παρακάμψεις πάντα υπάρχουν

Όποιος είναι δραστήριος στην κοινωνική δικτύωση ξέρει καλά πόσο χρονοβόρο είναι να διαχειρίζεσαι πολλαπλούς λογαριασμούς στα social media.

Κι ενώ υπάρχουν εργαλεία που επιτρέπουν τη διαχείριση πολλών λογαριασμών ταυτοχρόνως σε διάφορα κοινωνικά μέσα, πουλούν κυρίως τις υπηρεσίες τους σε εταιρίες που το έχουν ρίξει στο social networking.

Κι όμως, υπάρχουν κάνα-δυο δωρεάν εφαρμογές που το κάνουν αυτό, αν και περιορισμένης έκτασης και λειτουργικότητας, προσφέροντας ωστόσο επιπρόσθετες επιλογές στον χρήστη.

Και είναι ακριβώς οι κολοσσοί της κοινωνικής δικτύωσης αυτοί που περιορίζουν σε τέτοιου τύπου τρίτες υπηρεσίες να συνεργάζονται, καθώς Facebook και Twitter το έχουν κάνει απείρως δυσκολότερο τα τελευταία χρόνια. Τον Αύγουστο του 2018, ας πούμε, το Twitter μπλόκαρε τα πραγματικού χρόνου tweet streams από τρίτες εφαρμογές, όπως και τα push notifications.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και το Facebook τον Απρίλιο 2018, ως αντίδραση στο σκάνδαλο με την Cambridge Analytica, αποτρέποντας σε τρίτες εφαρμογές να ανεβάζουν περιεχόμενο (και στο Facebook και στο ιδιοκτησίας Facebook, Instagram) στο όνομα του χρήστη.

Συνεχίζει ωστόσο να υφίσταται ένας τρόπος για να ποστάρεις ταυτοχρόνως σε Facebook και Instagram και μάλιστα δωρεάν.

Buffer τη λένε και είναι μια εφαρμογή social network manager που έχει καταφέρει να παρακάμψει μαεστρικά τους περιορισμούς του Facebook.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!