Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Πώς να περιποιηθείς και να καθαρίσεις τον καναπέ ή το στρώμα που πήρες «δεύτερο χέρι»
[Newsbeast]: Πώς να περιποιηθείς και να καθαρίσεις τον καναπέ ή το στρώμα που πήρες «δεύτερο χέρι»

[Newsbeast]: Πώς να περιποιηθείς και να καθαρίσεις τον καναπέ ή το στρώμα που πήρες «δεύτερο χέρι»

Φρόντισέ τα με τον βιολογικό, επαγγελματικό και υπεύθυνο τρόπο της Clean Action

Πόσο άνετοι είμαστε στην Ελλάδα με την ανταλλαγή ειδών σπιτιού ή την αγορά επίπλων από δεύτερο χέρι; Η συνήθεια που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη και την Αμερική, του να βάζει κάποιος στο σπίτι του έναν καναπέ ή ένα στρώμα, που έχει χρησιμοποιήσει ελαφρώς, προηγουμένως και κάποιος άλλος, εξαπλώνεται και στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.

Το φθινόπωρο, που είναι η εκκίνηση της σχολικής και φοιτητικής χρονιάς, πολλοί θα αναζητήσουν μία ανανέωση για το σαλόνι και το δωμάτιο, φοιτητικό ή παιδικό, ακόμη και για τη δημιουργία βρεφικού δωματίου, από την αρχή, με οικονομικό τρόπο.

Οι προσφορές από γνωστούς και φίλους και οι αγορές σε δεύτερο χέρι, από το διαδίκτυο, μπορούν να αναβαθμιστούν αυτόματα και να γίνουν πραγματικές ευκαιρίες. Πως; Κάνοντας τα σαν καινούργια, μετά από έναν διεξοδικό, επαγγελματικό αντιαλλεργικό καθαρισμό, που θα απομακρύνει ακάρεα, μικρόβια και λεκέδες, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Τώρα μπορείτε να δεχτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη, τις προσφορές για παιδική κούνια με το στρώμα της, για το μωράκι σας ή για έναν καναπέ, που θα στολίσει το φοιτητικό σπίτι, κρατώντας το budget χαμηλό. Πείτε το ναι και αφήστε την Clean Action , να αναλάβει δράση, ώστε να γίνουν καλύτερα από καινούργια και σίγουρα πολύ πιο καθαρά από το αν είχαν φτάσει στο χώρο σας, κατευθείαν από την αποθήκη κάποιου πολυκαταστήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!