Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο fitness tracker
[Newsbeast]: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο fitness tracker

[Newsbeast]: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο fitness tracker

Αν η γυμναστική και η υγεία είναι το στοιχείο σας, ένας εύχρηστος οδηγός που ξεδιαλύνει το τοπίο

Τα fitness ή activity trackers ζουν μεγάλες στιγμές στις μέρες μας, καθώς όχι μόνο σε βοηθούν να παραμένεις εντός προγράμματος στη γυμναστική και τη φυσική σου δραστηριότητα, αλλά κάνουν πια και πολλά σε όρους υγείας, παρακολουθώντας σωματικούς δείκτες, κορεσμούς οξυγόνου και τόσα ακόμα.

Μόνο που πλέον κυκλοφορούν πολλά και διάφορα και εύκολα μπορεί να χαθείς. Για να μη χαθείς, να τι πρέπει να έχεις υπόψη σου.

Όλα κρύβονται στους αισθητήρες ! Η πρωταρχική λειτουργία αυτών των συσκευών είναι και παραμένει η ανίχνευση της σωματικής δραστηριότητας, κι εκεί πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει το πράγμα.

Και το κάνουν αυτό καταγράφοντας και μεταφράζοντας δεδομένα από μια πληθώρα αισθητήρων, όπως το επιταχυνσιόμετρο για τη γραμμική επιτάχυνση και τα γυροσκόπια για τις περιστροφικές κινήσεις. Κάποια fitness trackers διαθέτουν επίσης και μαγνητόμετρο για την ανίχνευση των μαγνητικών πεδίων. Τα καλά trackers έχουν και τα τρία αυτά είδη αισθητήρων για ακριβέστερες μετρήσεις.

Ένας βασικός επίσης αισθητήρας είναι αυτός για τη φωτοπληθυσμογραφία, την ανίχνευση του καρδιακού ρυθμού δηλαδή με τη βοήθεια του φωτός. Καλό είναι να υπάρχει.

Και μιας και ο σκοπός του tracker είναι να σε βοηθά στη γυμναστική, η ύπαρξη χρονομέτρου είναι αποφασιστικής σημασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!