Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Πολάκης: Αν θέλουν να γυρίσουν σε μέρες του ’67, εμείς δεν κωλώσαμε ούτε τότε
[Newsbeast]: Πολάκης: Αν θέλουν να γυρίσουν σε μέρες του ’67, εμείς δεν κωλώσαμε ούτε τότε

[Newsbeast]: Πολάκης: Αν θέλουν να γυρίσουν σε μέρες του ’67, εμείς δεν κωλώσαμε ούτε τότε

Θέλουν να πουλήσουν πολιτικό τσαμπουκά, λέει, και διαβεβαιώνει πως στην επόμενη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής θα είναι εκεί

Νομικούς ακροβατισμούς και πολιτικό τσαμπουκά καταλόγισε σε μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης , μία ημέρα μετά την απόφαση εξαίρεσης του ιδίου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Απείχαμε από τη διαδικασία και έτσι δεν νομιμοποιήσαμε την πλειοψηφία της Σαμαρικής ακροδεξιάς με τον συνεργάτη τους τον κ. Κεγκέρογλου, οι οποίοι αποφάσισαν, για να καλύψουν τις πομπές τους, για να πουλήσουν πολιτικό τσαμπουκά, για να συσκοτίσουν το σκάνδαλο Novartis, αποφάσισαν να μας εξαιρέσουν με νομικίστικους σολικισμούς» είπε στον Αντέννα ο κ. Πολάκης.

«Τα μέλη της ΝΔ κάνουν νομικούς ακροβατισμούς επειδή θέλουν να στρέψουν αλλού τη συζήτηση, γιατί δεν θέλουν να αναδειχθεί η βρομιά της κλοπής των 32,3 δισ. ευρώ από τον χώρο του φαρμάκου, που ήταν τα λεφτά που πλήρωσε ο ελληνικός λαός παραπάνω από αυτά που έπρεπε να πληρώσει» πρόσθεσε.

«Αν εγώ που έβαλα όλη μου τη δραστηριότητα ως υπουργός, ως όφειλα, για να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές του σκανδάλου Novartis είμαι μεροληπτικός, ο Πλεύρης, ο Κεγκέρογλου, ο Μαρκόπουλος, ο Κυρανάκης, αυτοί δεν είναι μεροληπτικοί;» ρώτησε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε πως στόχος είναι να εκφοβίσουν τους εισαγγελείς που συνεχίζουν να ερευνούν τις ευθύνες στελεχών της ΝΔ.

«Την Πέμπτη θα είμαστε εκεί» διαβεβαίωσε ο κ. Πολάκης για την επόμενη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!