Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Πολάκης: Λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία και το κάνουν θέμα
[Newsbeast]: Πολάκης: Λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία και το κάνουν θέμα

[Newsbeast]: Πολάκης: Λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία και το κάνουν θέμα

«Στις 12 Δεκεμβρίου η προκήρυξη για την κάλυψη 4.000 θέσεων εργασίας στην Υγεία»

Ευθύνες στα κανάλια για τον τρόπο που παρουσιάζουν την κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας επέρριψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Τα κανάλια «βγάζουν πολύωρα ρεπορτάζ ότι λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία, που δεν λείπει πια, ή μια σύριγγα ότι λείπει κάπου, που δεν λείπει πια…», δήλωσε ο κ. Πολάκης, μιλώντας χτες στην ΕΡΤ.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε την ταχεία κάλυψη θέσεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία και σε άλλες Δομές του συστήματος Υγείας. Όπως είπε, στις 12 Δεκεμβρίου θα γίνει η προκήρυξη για την κάλυψη 4.000 θέσεων εργασίας στην Υγεία.

Όπως επεσήμανε ο Παύλος Πολάκης, για πρώτη φορά στα χρονικά του δημοσίου συστήματος υγείας πολλά νοσοκομεία της χώρας θα κλείσουν χωρίς ληξιπρόθεσμα προς εργαζομένους και προμηθευτές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, 1,25 δισ. ευρώ θα εισρεύσουν στα ταμεία των Δημόσιων Νοσοκομείων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία θα εισφέρουν έως το τέλος του χρόνου πάνω από 500 εκατ. ευρώ.

Πρόσθεσε επίσης, ότι από τον Οκτώβριο του 2015 ως σήμερα έχουν αναλάβει υπηρεσία στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας 3.150 άτομα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!