Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Newsbeast]: ΠΟΕΔΗΝ: Αυτά τα νοσοκομεία έχουν πρόβλημα με τη θέρμανση
[Newsbeast]: ΠΟΕΔΗΝ: Αυτά τα νοσοκομεία έχουν πρόβλημα με τη θέρμανση

[Newsbeast]: ΠΟΕΔΗΝ: Αυτά τα νοσοκομεία έχουν πρόβλημα με τη θέρμανση

«Καλούμε τον υπουργό Υγείας να παρέμβει να επιλυθούν τα προβλήματα»

Μια λίστα με τα νοσοκομεία στα οποία υπάρχουν προβλήματα θέρμανσης δημοσιοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ ).

Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για νοσοκομεία που έχουν επάρκεια σε πετρέλαιο αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα επειδή είναι ασυντήρητα τα κλιματιστικά σώματα ή είναι πολύ παλαιά και δεν αποδίδουν, για νοσοκομεία που κάνουν οικονομία και ανοίγουν το καλοριφέρ λίγες ώρες και για Κέντρα Υγείας χωρίς καθόλου θέρμανση.

«Οι τοπικοί πρατηριούχοι αρνούνται να προμηθεύσουν πετρέλαιο επειδή καθυστερούν να εξοφληθούν» λέει μεταξύ άλλων η ΠΟΕΔΗΝ και καλεί τον υπουργό Υγείας να παρέμβει για την επίλυση των προβλημάτων.

Η λίστα με τα νοσοκομεία :

Γ.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Αν και λειτουργεί με κεντρική θέρμανση όλο το 24ωρο, αλλά υπάρχει θέμα μόνωσης γι’ αυτό και δεν αποδίδει η θέρμανση και υπάρχει κρύο.

Γ.Ν. ΚΑΤ

Το Νοσοκομείο λειτουργεί με κεντρική θέρμανση αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να ζεστάνουν όλους τους χώρους. Χρειάζεται και μηχανική εγκατάσταση και το θέμα είναι τεχνικό. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες όταν έχει κρύο. Όλο το σύστημα θέλει αλλαγή και για θέρμανση αλλά και για ψύξη το καλοκαίρι. Το πρόβλημα είναι πολύ ιδιαίτερο.

ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

Πολλές ημέρες σε Νοσηλευτικά τμήματα υπάρχει έντονο κρύο λόγω βλαβών στα συστήματα θέρμανσης. Το τριήμερο των Θεοφανείων τρία νοσηλευτικά τμήματα ήτα χωρίς θέρμανση και έντονο κρύο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!