Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Πλήρης η γκάμα του Leaf σε όλη την Ευρώπη
[Newsbeast]: Πλήρης η γκάμα του Leaf σε όλη την Ευρώπη

[Newsbeast]: Πλήρης η γκάμα του Leaf σε όλη την Ευρώπη

Έρχεται με μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις

Οι τελευταίες εκδόσεις της γκάμας του Nissan Leaf είναι πλέον διαθέσιμες για αγορά σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Leaf e+ με την μεγαλύτερη εμβέλεια, το οποίο έχει ήδη λάβει περισσότερες από 8.000 παραγγελίες από την αποκάλυψή του, τον περασμένο Ιανουάριο.

Το Leaf, έρχεται με μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις, ενώ με την προσθήκη της έκδοσης Leaf e+, τα πλεονεκτήματα του μοντέλου ενισχύονται περαιτέρω, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για τους ιδιοκτήτες.

Όλες οι νέες εκδόσεις του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου προσφέρονται με στάνταρ το νέο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, περιλαμβάνοντας χαρακτηριστικά όπως το Apple CarPlay και το AndroidAuto που επιτρέπουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τα smartphones.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα επωφεληθούν και από ένα αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης, το οποίο διαθέτει την λειτουργία βελτιστοποίησης της διαδρομής TomTom Live premium traffic, καθώς και την ενσωματωμένη λειτουργία Online Map Update, όπως και τη λειτουργία Location Chargers για την εύρεση σημείων φόρτισης.

Επιπλέον, η ολοκαίνουργια εφαρμογή Nissan Connect Services είναι διαθέσιμη για όλες τις νέες εκδόσεις του μοντέλου.

Με την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν διαδρομές πλοήγησης από το smartphone στο αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο στο smartphone, μέσω της υπηρεσίας πλοήγησης Door-to-Door Navigation, επιτρέποντας την ευκολότερη μετάβαση από και προς το σταθμευμένο σημείο και, κατά συνέπεια, από και προς τον τελικό προορισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!