Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Πλακιωτάκης: Τα λιμάνια μπορούν και πρέπει να καταστούν ατμομηχανές ανάπτυξης
[Newsbeast]: Πλακιωτάκης: Τα λιμάνια μπορούν και πρέπει να καταστούν ατμομηχανές ανάπτυξης

[Newsbeast]: Πλακιωτάκης: Τα λιμάνια μπορούν και πρέπει να καταστούν ατμομηχανές ανάπτυξης

Ο υπουργός Ναυτιλίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στις νέες διοικήσεις των λιμένων και αναφέρθηκε στο πλάνο της κυβέρνησης

Με τις νέες διοικήσεις των δέκα μεγάλων περιφερειακών λιμανιών της χώρας συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης .

Ο υπουργός Ναυτιλίας, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στις νέες διοικήσεις των λιμένων, αναφέρθηκε στο πλάνο της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα του ελληνικού λιμενικού συστήματος σε σχέση πάντα με τα δέκα μεγάλα περιφερειακά λιμάνια της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι πολύ σύντομα το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα είναι έτοιμο να προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις που θα καθορίζουν τον τρόπο μέσω του οποίου θα μετεξελιχθούν τα λιμάνια της περιφέρειας.

Ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε ότι τα λιμάνια μπορούν και πρέπει να καταστούν ατμομηχανές ανάπτυξης όχι μόνο της εθνικής οικονομίας αλλά και της περιφέρειας και κάλεσε τις διοικήσεις των λιμανιών να ενημερώνουν σταθερά τις τοπικές κοινωνίες και τους τοπικούς φορείς για τα όσα σχεδιάζονται.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση, οι φορείς των πόλεων στις οποίες βρίσκονται τα λιμάνια, αλλά και οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να είναι κοινωνοί των σχεδιασμών για το μέλλον των λιμανιών», υπογράμμισε ο κ. Πλακιωτάκης.

Στη συνέχεια οι διοικήσεις των λιμένων αναφέρθηκαν εκτενώς στην κατάσταση που συνάντησαν παραλαμβάνοντας τα καθήκοντα τους, ενώ περιέγραψαν και τα επόμενα βήματα τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!