Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: Πειθαρχική δίωξη κατά του Άρη για μη πληρωμή διαιτητών
[Newsbeast]: Πειθαρχική δίωξη κατά του Άρη για μη πληρωμή διαιτητών

[Newsbeast]: Πειθαρχική δίωξη κατά του Άρη για μη πληρωμή διαιτητών

«Αιχμηρή» απάντηση έδωσαν οι Θεσσαλονικείς

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε κατά της ΠΑΕ Άρης για τη μη (εμπρόθεσμη) πληρωμή των διαιτητών, ηχηρή απάντηση των «κίτρινων» κατά της ΕΠΟ και καταγγελία για… «τσιμουδιά για το σκάνδαλο του travel plan».

Σύμφωνα με τη δίωξη που άσκησε το συγκεκριμένο δικαιοδοτικό όργανο, η ΠΑΕ Άρης όφειλε να είχε καταβάλλει το ποσό των 16.000 για τους δύο αγώνες που θα δώσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον μήνα Οκτώβριο. Αυτόν δηλαδή με τον Ολυμπιακό που ήδη έχει γίνει και ταυτόχρονα να προκαταβάλλει για τον εντός έδρας αγώνα (27/10) με τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με την ΕΠΟ θα έπρεπε να είχε καταβληθεί το ποσό των 16.000 ευρώ στις 3 Οκτωβρίου, αυτό δεν έγινε κι έτσι ασκήθηκε η δίωξη με κίνδυνο προστίμου 16.000 ευρώ σε περίπτωση που δεν το τακτοποιήσει εντός 30 ημερών.

Η απάντηση του Άρη

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε στη συγκεκριμένη πειθαρχική δίωξη αναφέροντας ότι… «δεν υφίστανται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη . Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ . Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Αν το πρόβλημα είναι ο Άρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!