Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Newsbeast]: Πείτε αντίο στα σημάδια του χρόνου με τις κορυφαίες θεραπείες αντιγήρανσης
[Newsbeast]: Πείτε αντίο στα σημάδια του χρόνου με τις κορυφαίες θεραπείες αντιγήρανσης

[Newsbeast]: Πείτε αντίο στα σημάδια του χρόνου με τις κορυφαίες θεραπείες αντιγήρανσης

Αναζωογονοποιημένο και λαμπερό πρόσωπο με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους από τη δερματολόγο Αμαλία Τσιατούρα

Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, αφήνοντας πίσω του σημάδια στο πρόσωπό μας όπως οι ρυτίδες, η θαμπάδα, η χαλάρωση και αναγκάζοντας αρκετούς από εμάς να επεμβαίνουμε προσπαθώντας να δείχνουμε όσο το δυνατόν νεότεροι.

Η ανάγκη αυτή δημιούργησε έναν ξεχωριστό κλάδο της ιατρικής, την αισθητική δερματολογία.

Η αισθητική δερματολογία χρησιμοποιεί τον χρόνο ως σύμμαχο, αποκτώντας ολοένα και μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία, δημιουργώντας τις κατάλληλες θεραπείες αντιγήρανσης.

Η δερματολόγος και επιστημονική διευθύντρια της σύγχρονης κλινικής Cosmetic Derma Medicine , Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μας προτείνει τις κορυφαίες θεραπείες για να διώξουμε ρυτίδες και χαλάρωση από το πρόσωπό μας με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αναίμακτο Λίφτινγκ με νήματα

Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή θεραπεία που διορθώνει με μεγάλη επιτυχία την αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου και των χαρακτηριστικών του, και χαρίζει σφριγηλότητα και νεανική όψη.

Είναι μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη -συχνά χαρακτηρίζεται ως lunchbreak θεραπεία- με άμεσα και ορατά αποτελέσματα, ενώ είναι απόλυτα ασφαλής.

Στην ουσία, ο γιατρός δημιουργεί κάτω από το δέρμα ένα εσωτερικό πλέγμα με ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμα νήματα προκαλώντας ανόρθωση ιστών.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε συνθήκες ιατρείου ενώ όποιος επιλέξει να προβεί σε αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα, μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!